Seniorsquash

Välkommen på vår 65+ umgängesträff tisdag 8 juni 10.00!

senior@enskedesquashclub.se

Hej alla ni pigga som är 65+!!!

Tisdagen den 8 juni 10:00 kommer vi att ha vår första coronasäkra umgängesträff för att ni ska få bekanta er med oss på Enskede Squash Club och vårt 65+koncept.

Under träffen kommer vi informera er om upplägget, svara på era frågor, prata om den låga kostnaden och ni kommer få bekanta er med varandra.

Vi är glada att meddela att vi Enskede Squash Club i år blivit utvalda av svenska Squashförbundet att starta upp ett Squash program för 65+ med träningar i början av hösten 2021 tillsammans med projektet Idrott för Äldre. Det är ett initiativ från Svenska staten tillsammans med Svenska Squashförbundet och under 2021 betalar de halva kostnaden för banorna ni spelar på!!! Detta görs för att ni ska bli uppmuntrade till en hälsosammare framtid för er som är äldre. Ni får lära er att spela squash och får umgås med andra likasinnade.

Alla är välkomna oavsett spelnivå och tidigare spelfarenhet. Syftet är att alla ska få röra på sig och ha kul tillsammans. Både kvinnor och män är välkomna och ni får mer än gärna ta med er vänner och bekanta som redan är intresserade eller genom detta erbjudande kan bli intresserade att var med.

För er som inte spelat tidigare får ni nu möjlighet att träna och lära er och spela med andra på samma nivå. Efter denna träff får ni gärna informera andra vänner och bekanta som säkert också kan vara intresserade av att delta. Dom kan komma med på nästkommande träff som vi har lagt på tisdagen 15 juni kl. 10.00, 1 vecka efter första träffen.

När alla så småningom sedan fått sin andra dos av Covid-19 vaccinet så är planen att sätta igång våra 65+träningar påriktigt i början av september!

Träffen tisdagen den 8 juni 10.00 är självklart kostnadsfri och vi bjuder på kaffe och kakor.

Bara för att ni deltar på första träffen innebär inte det att ni behöver skriva upp er på något bindande. Ingenting i konceptet är bindande, utan syftet är att göra det så enkelt som möjligt för 65-plussare att umgås, idrotta och må bra. Är man lite osäker i början är man varmt välkommen att delta endast för att umgås med andra och ha det trevligt.

Vid första umgängesträffen i juni kommer vi att hålla till utanför vår anläggning som ligger på Årstafältet = Enskede Rackethall, på ett coronasäkert sätt.

Ni som är intresserade av att komma och umgås, på träffarna den 8 eller 15 juni maila oss gärna till vår Email = senior@enskedesquashclub.se eller skriv här nere under ”kommentera”! Ni alla är hjärtligt välkomna och har ni några frågor redan nu så får ni mer än gärna höra av er!

Dela gärna denna information med dina vänner på FB eller via Emaileller vilket annat sätt som passar dej bäst så att många fler kan se det!