Seniorsquash

Välkommen på vår första seniorträning!

senior@enskedesquashclub.se

Hej alla ni pigga som är 65+!!!

Tisdag den 7 september 10:30-11:30 är ni varmt välkomna till vår första Seniorträning på Enskede Squash Club! Vi kommer bjuda på fika, motion, umgänge och självklart massa squashspel! Alla är välkomna oavsett nivå, både ni som aldrig har hållt i ett racket förut till er som är erfarna spelare. 

Vi fixar bana, racket, boll och skyddsglasögon om man önskar, det enda ni behöver göra är att dyka upp med ett glatt humör och ett par rena skor! Jag (Alwa Skoog) som ni träffade under träffen, kommer att närvara vid träningarna och hjälpa er med tips och trix och annat.

Första 2 gångerna ni provar är helt kostnadsfria. Sedan kommer det att kosta 35 kronor per gång.  Ni skriver inte upp er på något för att ni deltar en gång och inget är bindande. Det är fritt fram att komma och prova en gång endast för att det är kul. Man kan även betala för en heltermin på en gång, mer information om det på tisdag. Har ni vänner och bekanta som är intresserade är ni varmt välkomna att bjuda in dem i facebookgruppen eller vidarebefodra detta mail till dem. Självklart provar de också på gratis första 2 gångerna. 

Vi har en grupp på Facebook som heter Enskede 65+ Gänget, tryck på denna länk så kan du gå med i den: https://www.facebook.com/groups/enskede65 . All information vi publicerar där kommer vi även skicka på mail, men i Facebookgruppen kan ni även kommunicera med varandra:) 

Om ni är intresserade av att delta så skriv i facebookgruppen eller anmäl dig till

senior@enskedesquashclub.se

Hoppas vi ses nästa tisdag! Dela gärna detta till era nära och bekanta!

//Alwa Skoog

Enskede Squash Club